NIEUWS UIT DE GROEP

Als aanvulling op onze maandelijkse nieuwsbrief, ontvangen alle ouders/verzorgers de informatiebrief  "Nieuws uit de groep".

Van elke klas ontvangt u via de leerkracht een eigen "Nieuws uit de groep" met informatie over de diverse (leer)activiteiten van de kinderen in de groep. Zo kunnen ouders/verzorgers op de hoogte blijven van wat er doorgaans in de klas gebeurt.
Deze "Nieuws uit de groep" ontvangt u voor iedere vakantie.
Nieuws uit de groep 1-2A - februari 2020
Nieuws uit de groep 1-2B - februari 2020