21e Eeuwse vaardigheden

De veranderende maatschappij vraagt andere vaardigheden van kinderen dan wij in het onderwijs gewend waren aan te bieden. In onderstaand model ziet u mooi uitgewerkt wat er tegenwoordig allemaal van kinderen gevraagd wordt.
        
                             
 
 
Het model voor 21e eeuwse vaardigheden zoals het is ontwikkeld door SLO en Kennisnet 

© SLO/KENNISNET

Op de Zevensprong hebben wij in 2017 de methode Naut Meander Brandaan aangeschaft. Dit is een methode voor de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, natuuronderwijs en techniek. Deze methode is speciaal geschreven op het aanbod van 21e eeuwse vaardigheden.
Wij zijn tevens in de gelegenheid om leskisten ICT te lenen bij ons bestuur. Deze leskisten bevatten veel uitdagende materialen waarbij kinderen leren om te programmeren, logisch na te denken, creatief en technisch te denken en te handelen.
Op De Zevensprong vinden wij het van belang dat de leerlingen Mediawijs worden. Ze leren kritisch te kijken naar zaken op internet, sociale media en reclames.

OBS de Zevensprong, voor ouders
die op zoek zijn naar een school
waar elk talent telt!

Contact

OBS de Zevensprong
Koning Karelpad 2
3813HC
Amersfoort

Tel.: 033 4330695
E-mail: directie.zevensprong@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op facebook. Hier plaatsen wij regelmatig berichten over al het moois dat de Zevensprong te bieden heeft.


Stichting

OBS de Zevensprong is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder