Missie/visie

Vertrouwen, loslaten en doen, dat is waar de Zevensprong/Weesboom voor staat. De brede ontwikkeling van onze leerlingen staat centraal. Natuurlijk leren wij rekenen en taal maar wij kijken verder. Wij bieden een uitdagende omgeving waarin kinderen geprikkeld worden hun talent te ontdekken. Wij zijn een school waar creativiteit wordt aangewakkerd en ontwikkeld. Wij werken projectmatig vanuit verschillende vakken binnen een thema. Op deze manier zorgen wij dat kennis en vaardigheden aan elkaar worden verbonden en in praktijk kunnen worden gebracht. Met passie, gedrevenheid en enthousiasme richten wij ons onderwijs in. Wij stellen samen ambitieuze doelen en maken gebruik van ieders expertise om tot het beste resultaat te komen. Leerlingen leren zelf keuzes maken en worden betrokken bij hun eigen ontwikkeling. Vanuit een heldere structuur werken wij aan kennis en vaardigheden die leerlingen nodig hebben. Zo zijn zij nu en in de toekomst goed in staat zijn hun eigen route uit te stippelen. Een bevlogen en hecht team met veel energie, dat is het team van openbare basisschool de Zevensprong/Weesboom. Wij hebben oog voor iedere leerling en zijn omgeving, voor zowel de cognitieve als de sociaal-emotionele ontwikkeling. Wij zorgen samen met de leerlingen, ouders en partners in de wijk, voor een veilige en leerrijke omgeving. Een omgeving waarin de leerling zich met plezier kan ontwikkelen. Daarbij zijn onze waarden plezier, veilig, eigen-wijsheid en samen ons fundament van waaruit iedereen in de school handelt.

OBS de Zevensprong
Koning Karelpad 2
3813HC

OBS de Zevensprong is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl