BSO (Buitenschoolse opvang)

Na schooltijd en in de schoolvakanties is uw kind van harte welkom op bso de Club van Zeven van de SKA (Stichting Kinderopvang Amersfoort). De Club van Zeven heeft twee gezellige, eigen huiskamers in onze basisschool. De kinderen maken ook gebruik van het speellokaal en de computerruimte.

Na schooltijd wordt er samen wat gedronken. Even gezellig kletsen over wat er op school gebeurd is. Daarna gaan de kinderen hun eigen gang. Knutselen, met poppen of lego spelen of even lekker luieren op de bank, een spelletje, toneelstuk of verkleedpartij, een potje voetbal of een hut bouwen, samen kokkerellen of dansen op muziek behoort tot de mogelijkheden.

De pedagogisch werkers zitten vol aanstekelijke ideeën voor activiteiten, waaraan de kinderen meedoen als ze zin hebben.  De bso werkt steeds meer samen met diverse organisaties, zodat zij de kinderen een aantrekkelijk activiteitenprogramma kunnen bieden. Leerlingen van de Zevensprong hebben voorrang bij plaatsing. Kijk voor meer informatie op www.ska.nl of bel 033 – 470 13 03. U bent ook van harte welkom om langs te komen op het SKA-Informatiepunt kinderopvang, Stationsplein 26, Amersfoort.